Horaris de Nadal'2020

 

HORARIS de CELEBRACIONS i EUCARISTIES de les FESTES de NADAL’2020

Dimarts 22, 19h30’: Celebració Comunitària de la Penitència.

Dijous 24: 19hores: “MISSA del POLLET”

23hores:  “MISSA del GALL”

Divendres 25, NADAL: Misses a les 10, 12, 13, 19 i 20 h.

Dissabte 26, SANT ESTEVE: Missa les 9.30 (pròpia de Sant Esteve) i Misses avançades de diumenge a les 19 i 20 h.

Diumenge 27: Misses a les 10, 12, 13, 19 i 20h.

Dijous 31: Misses avançades de la festa a les 19 i 20 h.

Divendres 1-Gener, SANTA MARIA, MARE de DÉU: Misses a les 10, 12, 13, 19 i 20 h.

Dissabte 2-Gener: Misses avançades de diumenge a les 19 i 20 h.

Diumenge 3-Gener: Misses a les 10, 12, 13, 19 i 20h.

Dimarts 5-Gener: Misses avançades de la festa a les 19 i 20h

Dimecres 6-Gener, l’EPIFANIA del SENYOR: Misses a les 10, 12, 13, 19 i 20h.


OBSERVACIÓ: Tots aquests horaris estan supeditats al "toc de queda" dictaminat pel PROCICAT i per les autoritats sanitàries. D'igual manera, cal tenir present el percentatge d'aforament permès a les celebracions i actes de culte (en el moment d'escriure aquestes línies, el percentatge és del 30%).

MOLT BON NADAL i MOLT BONES FESTES!!!



Comentaris

Unknown ha dit…
Bon dia,
Potser no te a veure amb aquesta entrada però no sé a quí ni com comentar-ho i ho volia explicar.
Avui 27 de desembre el meu marit i jo hem anat a missa d'una en aquesta parròquia i hem escoltat l'homilia del mossèn que vesava sobre la Sagrada Família. Tenim dues filles casades i aquesta homilia, hagués anat tan bé que l'haguessin escoltat.
Crec que, en l'exercici de la responsabilitat que té encomanada, el Mossèn, com cada diumenge ha preparat un sermó que sincerament crec que estava inspirat per l'Esperit Sant. I sento molta tristor de no poder tornar-lo a escoltar o a llegir o tenir-hi accés d'alguna manera per fer arribar a les meves filles totes aquestes reflexions que tan necessiten per no deixar-se portar per les pressions que reben des de tots els fronts que mostren la ruptura del matrimoni com l’únic camí quan sorgeixen els entrebancs inevitables de la vida o bé es fan paleses les debilitats humanes.
Per això m’atreveixo a demanar si fos possible que al web de Santa Tecla es pogués llegir l’Evangeli dels festius i les homilies que ha fet el Mossèn a la Missa de l’1. Estic segura que el sermó d’avui pot ajudar molts matrimonis que estan passant mal moments.

Isabel



Fernando Calafell ha dit…
En aquests moments de crisis matrimonials crec que tota ajuda es poca inclús als cristians practicants que portem 33 anys casats ens ajuda a reflexionar les vegades que hem fallat en les diverses situacions de la convivència dins del matrimoni.

Estic completament d'acord en el que diu la Isabel de tenir la possibilitat de poder llegir i meditar de nou les homilies per poder-les comentar als familiars o coneguts. Crec que són un pou de riquesa i d’evangelització, que és una pena que en el temps puguin oblidar-se.

Gràcies pert tot

Ferran