ADVIENTO

 Els profetes descriuen els temps messiànics amb diverses imatges, com la del desert convertit en verger, repoblat amb xiprers, acàcies, oliveres, murtes…, i arbres de fulla perenne. I així ho el salmista: “Els que confien en el Senyor són com un arbre plantat al costat d'un riu”. El just és aquell que confia en el Senyor, no es panseix la seva esperança i, com l'arbre frondós que creix a la vora del riu, dóna fruit en la seva saó. La font, la pradera, els espais verds serveixen com imatge per descriure els temps contemplatius, orants i fins místics. És a dir, l'Advent ve a ser un espai verd, on fruir l'experiència de la proximitat del Senyor, que es mostra sobretot als humils de cor. Jesús ens convida: “Anem a un lloc tranquil a descansar una mica!”



Us desitgem l'experiència joiosa de la contemplació! Molt bon ADVENT! Aquí teniu les activitats parroquials principals de l'Advent:

ADVIENTO‘ 2023 / SANTA TECLA

 

Recogida de alimentos para CARITAS PARROQUIAL: Lunes 18, martes 19 y miércoles 20-Diciembre de 16h30 a 20h en Avinguda Madrid 107.

 

Oración del ROSARIO en comunidad: todos los sábados de Adviento a las 10h.

 

EXPOSICIONES del SANTÍSIMO: Todos los jueves de 19h a 20h (capilla pequeña) y también jueves 14-Diciembre y 21-Diciembre a las 20.45’ (iglesia).

 

Curso bíblico:  miércoles 29-Noviembre y 20-Diciembre a las 19.30.

 

CELEBRACIÓN COMUNITARIA de la PENITENCIA: Viernes 22-Diciembre a las 19.15

 

Próximamente se comunicarán los horarios de Navidad. 


Comentaris