AL·LELUIA!!!

Amb l'arribada del temps pasqual, cal reflexar i celebrar l'enorme alegria que ens produeix la triomfant Resurrecció del Senyor Jesús. És temps de llençar a l'aire el crit joiós d'un fort "AL·LELUIA"! 

En aquest crit s'hi condensa l'alegria que tenim a la nostra ànima i en els nostres cossos pel triomf de Jesús sobre la mort. Sabem que el nostre Déu és Déu de vius i sabem que un dia nosaltres podrem tenir un cos gloriós de la mateixa manera que el té , a la dreta del Pare, nostre Senyor Jesús. La Resurrecció no és cap episodi mític o una llegenda. Es tracta d'un do i d'una herència divins, que ens durà, en el seu dia, a la transformació total.



Us informem de les "activitats" pasquals que a la nostra parròquia tenen lloc durant aquest temps litúrgic:

-CURS BíBLIC: dimecres 4 i 18 de Maig a les 19h30 a la capella del Santíssim.

-EXPOSICIONS del SANTíSSIM: tots els dijous de 19h a 20h (capella del Santíssim) i també els dijous 5-Maig, 19-Maig, 2-Juny i 16-Juny després de la Missa del vespre (altar major).  

-CELEBRACIÓ del SAGRAMENT de la CONFIRMACIÓ: DIVENDRES 20-Maig, a les 20h, un grup de joves i adults rebran la Confirmació en una cerimònia presidida per Mons. Joan Josep Omella, Cardenal-Arquebisbe de Barcelona. Acompanyem-los amb la nostra pregària i la nostra assistència! 

-Pregària del ROSARI en comunitat: tots els dissabtes de Maig a les 10h.


Comentaris