SEMANA SANTA

 Ja ens preparem a viure les dates cimals de la nostra vida de cristians. El gran misteri de la Redempció es consuma pas a pas en aquests dies i que va des de l'entrada triomfal a Jerusalem, la fundació de l'Eucaristia el Dijous Sant, els duríssims aconteixements del Divendres Sant, amb la mort injusta i solitària del nostre estimat Senyor Jesús. I tot acaba amb la Resurrecció i l'alegria del triomf de Jesús sobre la mort que és, sens dubte, el nostre "millor patrimoni" com cristians. Saber que ressuscitarem i que, de fet, como diu Sant Pau, sepultats en Crist mitjançant el baptisme ressuscitem amb Ell.



Aquí teniu l'horari de celebracions dels dies sants a la nostra parròquia:

DIUMENGE DE RAMS: Benedicció de Rams i Palmons a TOTES les Misses (interior del temple), si bé a l’EXTERIOR a les 11.45 (català) i a les 13 (castellà).

DILLUNS SANT: Celebració comunitària de la PENITÈNCIA a les 19h30’.

DIJOUS SANT: A les 20h, Celebració de la SANTA CENA del Senyor. A les 22h30', "HORA SANTA" (Pregària davant el Monument). 

DIVENDRES SANT: "VIA CRUCIS" a les 8 del matí amb inici i final al temple i, si el temps ho permet, recorregut per l’exterior. A les 12 del migdia, Celebració de la PASSIÓ i MORT del Senyor.

DISSABTE SANT: A les 22h30', solemne VIGÍLIA PASQUAL.

DIUMENGE de PASQUA de RESURRECCIÓ: Eucaristies a les 10, 12, 13 i 19h30’.



Comentaris